dinsdag 12 juli 2011

beauty & me

zelf kan ik zeggen dat ik al drie maanden een beauty blogger ben, en met veel trots zeg ik dat, want mijn blog krijgt steets meer bezoekers, en ik krijg ook steets meer reactie's op mijn artiekelen! en dat ik gewoon echt iets waar ik trots op ben, want ik vind het alleen maar leuk om van jullie te horen te krijgen wat ik kan verbeteren, jullie vragen, comment's of tuwel ik word er gewoon hellemaal blij van!
toen ik begin mei begon met dit blog, had ik echt nooit verwacht dat ik zo veel bezoeker's zou krijgen, het is niet zo dat ik super veel bezoeker heb ofzo, maar met elke bezoeker die ik krijg ben ik gewoon super blij, ook vind ik het super als je me volgt op blogloving(ja dat heb ik nu ook)! de artiekelen die ik schrijf, worden dan ook vaak de dag er voor geschreven, dat is omdat is s'avonds meer tijd heb omdat ik overdag ook gewoon naar school moet en alles,
en dan post ik meestal de eerste tussen 7 uur en half 8 en de tweede tussen 12 en 1. ik probeer nu elke dag gewoon 2 berichten te plaatsen en voor nu gaat dat ook super goed want ik heb de laaste tijd zoveel inspiratie, daarom krijgen jullie nog een GOSH review van mij, die zal waarscheinlijk tussen 12 en 1 worden geplaast!


als beauty blogger is mijn kijk op make-up ook heel anders geworden,
ik geef toe, ik ben niet geweldig met make-up en weet er ook niet alles van, maar als ik ergens over twijfel vraag ik het meestal gewoon aan mijn moeder, want als schoonheid specialiste weet je er ook al wat meer van! veder kom ik nu ook altijd thuis van het winkelen met mijn armen vol swachtjes(nee niet het horologe merk maar make-up die je even snel test) en de gene die ik het mooist vind koop ik dan ook meestal!

het gaat mij op mijn blog niet om hoeveel bezoekers ik krijg of hoeveel comment's er worden geplaats, de reden dat ik post is omdat ik hoop jullie er blij mee te maken en dat jullie er van leren,
de meeste dingen die ik weet komen ook van andere beauty blog's!
en ik ben blij dat ik deze dingen weet want daar kunnen jullie ook weer van leren.


ik had laast madam lotte om hulp gevraagd of ze nog wat tips voor me had,
en toen kwam er vooral de tip uit dat je gewoon moet schrijven over wat je zelf leuk vind om te lezen,
en niet proberen iemand anders na te doen, maar gewoon lekker jezelf zijn in je filmpjes en je berichten!
ik ben het daarmee helemaal met haar eens.
ook schreef ze dat je toch wel elke dag sowieso 1 bericht moet plaatsen om het leuk te houden voor je bezoekers, zelf merk ik ook als ik op blog's kijk en ze nog niks nieuws hebben geplaatst dat ik dat jammer vind, ik hoop dat jullie wat hadden aan deze tips van Lotte.


een vriendin van me vroeg ook laatst waarom ik deze naam had gekozen voor me blog en juist waarom deze,
als aller eerste hielp mijn vriendin (smile to the world) met het kiezen van mijn naam,
want ik vind dat zij daar altijd erg goed in is en ook mooie namen verzind,
we hadden het er over dat mijn moeder altijd z'n fan was van marilyn monroe(ook te zien in mijn lay out)
en zij had ook een altijd Quotes, en een daarvan was dus "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.'' dat is natuurlijk een beetje lang dus hebben wij er gewoon imperfection is beauty van gemaakt.
wat het betekent?
"Imperfectie is schoonheid, waanzin is genie en dat het beter is om absoluut belachelijk dan absoluut saai.''
ook heeft Anne mijn layout gemaakt waar ik erg trots op ben.

mijn make-up collectie is ook niet heel groot, maar ook weer niet heel klein ofzo.
in afgelopen 2 maanden heb ik hem al behoorlijk uitgebreid en ik was voorlopig nog niet van plan te stoppen met make-up te kopen.


mijn blog is gemaakt via blogger.com en het is een hele handige site om je eigen blog te maken,
ik was niet heel goed met het maken van website's maar via blogger krijg je alles vrij snel door.
ik heb ook nog een vraagje aan jullie,
zouden jullie bij dit bericht eens even lekker jou blog willen spammen?
dus laat een linkje achter van jou blog bij de comment's en ik zal er even een surfen.

下次再见